over ons

‘’De prioriteit bij Phone-Fixers is het streven naar ultieme KWALITEIT en SERVICE’’

Over Ons

Vandaag de dag is er steeds meer vraag naar smartphone en tablet reparaties. Ook is de mens tegenwoordig drukker dan ooit. Het is daarom belangrijk dat deze reparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd.
Startend in 2015, vanuit een simpele studeerkamer, hebben de specialisten van Phone-Fixers steeds meer kennis en ervaring opgedaan.
Deze kennis en ervaring gebruiken wij nu in onze winkel op de Theresiastraat om u de snelste service van de stad te kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Tevens werken de Phone-Fixers met originele of de hoogst haalbare kwaliteit onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone of tablet behouden blijft.

‘’Openheid, eerlijkheid en topkwaliteit tegen een scherpe prijs’’

Phone-Fixers hecht veel waarde aan het goed informeren van onze klanten. Zo vervangen wij alleen wat er is afgesproken en wordt u voorafgaand aan de reparatie goed geïnformeerd over de mogelijkheden betreffende de reparatie van uw smartphone of tablet. Hiernaast bieden wij 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties.
Phone-Fixers probeert een zo laag mogelijke prijs te bieden, voor niks minder dan de beste kwaliteit onderdelen. De prijzen van Phone-Fixers zijn marktconform en up-to-date. Alle onderdelen die Phone-Fixers gebruikt zijn origineel of van de hoogst haalbare kwaliteit.

Naast smartphone reparaties, biedt Phone-Fixers ook pre-used of refurbished smartphones aan. Aangezien de aanschafprijs van nieuwe smartphones vaak erg hoog is, is er de laatste jaren een grote markt ontstaan voor het hergebruiken van smartphones. Phone-Fixers speelt hierop in door een ruim aanbod te creëren van pre-used of refurbished smartphones. Smartphones van merken zoals Apple, Samsung en Huawei zijn dan ook altijd op voorraad. Voor meer informatie kan u terecht bij het kopje Refurbished smartphones of kunt u contact opnemen met de winkel.

Visie

De visie van Phone-Fixers is om de klant met een defect toestel te ontzorgen. Dit willen wij bereiken door middel van onze snelle en kwaliteitsgerichte serviceverlening. Deze serviceverlening willen wij binnen 4 jaar niet alleen in Den Haag, maar ook in andere steden en regio’s van Nederland toepassen. Dit zodat de reparatie van smartphones of tablets voor iedereen toegankelijk is en het over het algemeen minder zorgen met zich meebrengt.

‘’Bij Phone-Fixers draait echt alles om KWALITEIT, SERVICE en KLANTTEVREDENHEID’’

30 minuten service

30 minuten service

haal en brengservice

Haal en brengservice

3 Maanden Garantie

3 Maanden Garantie

Eigen Specialist

Je eigen Specialist