zakelijk

‘’Bereikbaar blijven is voor zakelijke klanten essentieel’’

Zakelijk

Haal & breng service

haal en brengserviceGeen tijd om langs te komen, maar toch uw toestel laten repareren?

Ook bij druk werkende mensen komt het weleens voor dat er iets mis is met hun toestel. Het niet bereikbaar kunnen zijn kan voor deze mensen desastreuse gevolgen hebben zoals het moeten missen van belangrijke telefoongesprekken of afspraken. Phone-Fixers speelt hierop in door het aanbieden van een dagelijkse Haal & breng service. Deze service zorgt ervoor dat uw kapotte toestel dezelfde dag nog wordt opgehaald, u wordt voorzien van een tijdelijk leentoestel en u krijgt uw eigen toestel dezelfde dag nog volledig gerepareerd terug.

Bundel voordeel

BundelkortingKomt het bij uw bedrijf regelmatig voor dat er meerdere toestellen gerepareerd moeten worden?

Indien uw personeel met zakelijke smartphones of tablets werkt en deze regelmatig stuk gaan, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Phone-Fixers biedt namelijk aantrekkelijke kortingen aan zakelijke klanten waarbij er meerdere toestellen gerepareerd moeten worden.

Privacy van zakelijke data

GarantiePhone-Fixers is ervan op de hoogte hoe belangrijk gegevens van een zakelijk toestel kunnen zijn. Bij alle smartphone en tablet reparaties leggen wij in de winkel uit in hoeverre deze gegevens bewaard en beschermt kunnen blijven. Vanzelfsprekend gaat Phone-Fixers uiterst zorgzaam en professioneel met deze gegevens om.

Uw persoonlijke specialist

Eigen SpecialistAls zakelijke klant binden wij u aan een persoonlijke specialist. U hoeft nu alleen contact te hebben met deze persoon omtrent uw reparaties. Deze persoonlijke specialist zal ten alle tijden bereikbaar en beschikbaar zijn betreffende het managen van uw reparaties.

Betalen op rekening

Betalen op rekeningBent u als zakelijke klant een bekende bij Phone-Fixers en komt het u beter uit om op rekening te betalen?

Bij Phone-Fixers begrijpen wij dat het u als zakelijke klant in sommige gevallen beter uitkomt om op rekening te betalen. De voorwaarden hiervan zijn dan ook altijd te bespreken onder het genot van een kop koffie. Wij zijn hiermede soepeler in de betaling van zakelijke klanten om op deze manier de cashflow van uw bedrijf kloppende te behouden.

30 minuten service

30 minuten service

haal en brengservice

Haal en brengservice

3 Maanden Garantie

3 Maanden Garantie

Eigen Specialist

Je eigen Specialist